Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Adverteren

Theatermag is een nieuw magazine dat theaterliefhebbers wegwijs maakt in het enorme aanbod van musicals, comedy shows, concerten, ballet, theatervoorstellingen en meer in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Het magazine brengt een nieuwe, frisse kijk op alles wat de komende maanden voor en achter de schermen van de drie theaters gebeurt. Theatermag gidst, inspireert en informeert de lezer met interviews, voorbeschouwingen, updates, columns en tips.

Doelgroep

Theatermag mikt op de grote groep van mensen met een hart voor het theater. Het gaat daarbij om ouders die met hun kinderen een leuke kindershow bijwonen, fans van stand-up comedy tot muziekliefhebbers die het theater bezoeken en er genieten van een pop- of rockconcert. Wat al deze bezoekers met elkaar gemeen hebben, is dat ze houden van de magische momenten die je alleen in het theater kan beleven.

Oplage

Theatermag verschijnt op een oplage van 3.500 exemplaren en wordt doelgericht verspreid. In de eerste plaats is dat via Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Bezoekers kunnen er hun gratis exemplaar van het magazine kunnen meenemen. Daarnaast zal Theatermag beschikbaar zijn via culturele distributienetwerken.

Naast een tastbaar magazine wordt ook via deze website content gedeeld. Print en online vloeien op een naadloze manier in elkaar over en versterken elkaar. De kracht van beide kanalen wordt gebundeld tot een sterk platform voor theaterliefhebbers die zich willen laten betoveren door de magie van het theater.

Theatermag is voor promotoren en adverteerders een uitgelezen kans om een band op te bouwen met theaterliefhebbers in Vlaanderen en in het bijzonder met de bezoekers van Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Omwille van de unieke mix van print en online én de connectie met de theaters zijn meerdere interessante advertentieformules mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Andries Schotte.

Tel. 0484 91 18 23
E-mail: andries.schotte@beatvenues.be