Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Ethias Theater wordt omgedoopt tot Trixxo Theater

Het Ethias Theater in Hasselt heet voortaan het Trixxo Theater. Het uitzend- en dienstenchequebedrijf TRIXXO is sinds eind augustus de nieuwe naamsponsor van de arena en het theater op Park H in de Limburgse hoofdstad. Beide zalen zijn in beheer van de Sportpaleis Group, dat ook Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent onder zijn vleugels heeft.

“Na een moeilijke periode omwille van het coronavirus zijn we enorm blij dat bezoekers, promotoren, leveranciers en partners nooit het vertrouwen in onze organisatie zijn verloren. Het voelt dan ook bijzonder goed om ook TRIXXO als nieuwe naamsponsor mee aan boord te hebben”, aldus Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group. Met de extra middelen zullen de parkeerfaciliteiten rond de Trixxo Arena en het Trixxo Theater worden verbeterd en zullen ook initiatieven worden genomen op vlak van duurzame energie en mobiliteit.

TRIXXO ziet deze samenwerking als extra wapen in hun groeistrategie. “Binnen ons uitzendkantoor hebben we een eigen horecatak, de evenementensector ligt ons dus nauw aan het hart. De opportuniteit deed zich voor en we zijn er gewoon voor gegaan”, zegt Frank Vliegen, CEO TRIXXO Jobs. “Investeren blijft trouwens nodig, ook in crisisperiodes. Het coronavirus is amper op zijn retour of een nieuwe ‘crisis’ dreigt: schaarste op de arbeidsmarkt. De ‘War for talent’ was nog nooit zo groot. Als bedrijf kan je dan zitten afwachten of er iets aan doen. En bij Trixxo kiezen we altijd voor het tweede. We zien deze naamsponsoring als extra uithangbord voor onze firma, maar ook als rekruteringscampagne. De tickets voor de Trixxo Arena gaan we volop inzetten om instroom te creëren en incentives te organiseren naar klanten, personeel en uitzendkrachten.”

Louise Arimont, COO van TRIXXO Dienstencheques, treedt haar managementcollega bij. “Ook de job van huishoudhulp is een knelpuntberoep. We zijn verplicht om alles uit de kast te halen, willen we de beschikbare jobs ingevuld krijgen.” De komende weken zal de sponsorovereenkomst ook op het terrein zichtbaar worden. Meer dan ooit zijn Trixxo Arena en het Trixxo Theater klaar om een succesvolle doorstart te maken.

Meer artikels