Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Fleetwood Mac-gitarist komt naar Gent

Om de release van zijn langverwachte nieuwe plaat te vieren, trekt de voormalige Fleetwood Mac-gitarist Lindsey Buckingham voor het eerst in drie jaar op solotournee. Op dinsdag 24 mei 2022 houdt hij halt in Capitole Gent!

De langverwachte nieuwe plaat van Lindsey Buckingham verschijnt op 17 september. Het zelfgetitelde album is de opvolger van ‘Seeds We Sow’ (2011) en werd geschreven, geproducet en opgenomen in Lindsey’s Home Studio in Los Angeles.

Lindsey Buckingham verwierf wereldfaam als lid van Fleetwood Mac, één van ‘s werelds meest iconische, duurzame en succesvolle bands ooit. Maar ook solo liet hij zich opmerken als een uitzonderlijk creatief meesterbrein en geniaal artiest. Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwe album. Met ‘I Don’t Mind’ en ‘On The Wrong Side’ gaf hij al een smakelijk voorproefje.

Het is uitkijken naar 24 mei om zijn nieuwe nummers ook live te horen.

Meer artikels