Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

K3 kom erbij

K3 pakt uit met eerste show in nieuwe bezetting

Afgelopen zaterdag startte de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje met de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3’ op VTM. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat de nieuwe K3 vanaf maart volgend jaar op tour gaat. Marthe, Hanne en het nu nog ongekende K3’tje houden halt in Trixxo Theater Hasselt, Capitole Gent, Kursaal Oostende en Stadsschouwburg Antwerpen. De tournee kreeg de toepasselijke naam “Kom Erbij”.

Marthe: “Het is voor ons op dit moment een emotionele rollercoaster. We touren nog tot eind oktober met Klaasje door Nederland met de afscheidsshow en ondertussen zijn we volop bezig met K2 zoekt K3.”

Hanne: “Het is voor ons een gek gevoel om nog niet te weten met wie we juist het podium zullen delen tijdens de Kom Erbij Tour.”

Marthe: “Maar uiteraard zijn we er rotsvast van overtuigd dat de geschikte persoon tussen de kandidaten zit.

Hanne: Met veel spanning kijken we alvast uit naar de finale van K2 zoekt K3. Pas dan zullen we weten wie er de komende jaren met ons deel zal uitmaken van K3.”

Marthe: “Wij zullen in ieder geval volmondig roepen: “Kom erbij!””

Hanne: “En we zijn er ook gerust in dat Vlaanderen en Nederland hem of haar in de armen zullen sluiten zoals ze dat 6 jaar geleden ook met ons hebben gedaan.”

Deze K3 show ‘Kom Erbij!’ zal de allereerste show zijn voor de nieuwe K3! We sluiten het nieuwe K3 lid nu al in ons hart en kunnen niet wachten hem/haar beter te leren kennen en roepen alvast: ‘Kom erbij!’

Speeldatums

05-06.03.22 Trixxo Theater Hasselt
02-03.04.22 Capitole Gent
21-22.05.22 Kursaal Oostende
28-29.05.22 Stadsschouwburg Antwerpen

Meer artikels