Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Charlotte Suijs

Sander Gillis en Charlotte Suijs maken cast van ‘Robin Hood & Ik’ volledig

Zaterdag 9 oktober gaat in Capitole Gent de nieuwe sprookjesmusical ‘Robin Hood & Ik’ in première. Vandaag werd bekendgemaakt dat de cast wordt aangevuld met Ketnet-wrapper en MNM-dj Sander Gillis en actrice Charlotte Suijs, die Inez speelde in ‘Familie’.

Na zijn doortocht in de succesmusical ‘Team U.P.!’ speelt Sander nu de rol van Broeder Tuck, naast Robin Hood (Aaron De Veene) en ‘Marian’ Lynn Van den Broeck). Charlotte Suijs speelt Jessy, die andere musicalheldin. Stany Crets zorgt opnieuw voor een verhaal met veel humor en eigentijdse twisten. Floris Devooght en Helle Vanderheyden debuteren als regisseur en choreografe.

“Tijdens de voorbereidingen hebben we al veel gelachen, waardoor je voelt dat de sfeer goed zit. Het wordt inderdaad een goedlachse, vernieuwde, actieve voorstelling waar jong en oud zich geweldig mee gaat amuseren. Kom met de hele familie, want ‘Robin Hood & Ik’ wordt de eerste, volledig nieuwe sprookjesmusical na de heropstart, met inderdaad veel leuke grappen, grollen en supercoole muziek”, aldus radio- en tv-persoonlijkheid Sander Gillis

‘Robin Hood & Ik’ speelt vanaf 9 oktober 2021 in Capitole Gent, vanaf 23 oktober in het Trixxo Theater Hasselt en vanaf 29 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen.

Meer artikels