Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

“Wij willen vooral knallen op die avonden”

Vraag tien willekeurige mensen of zij Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen. De kans is groot dat ze jou wijzen op hun schitterende acteerprestatie in de musical ’14-18’ en hun televisiewerk. Maar wat misschien minder bekend is, is dat beide boezemvrienden sinds 2003 ook samen muziek maken. Het is pas na hun deelname aan het VTM televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ in het voorjaar van 2021 dat ze ook als muzikanten doorbreken.

Afgelopen zomer stond het duo Cleymans & Van Geel op het podium van de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het ideale moment om hen daar te polsen naar hun plannen voor hun theatershows op 15 en 16 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen.

“Bezoekers mogen zich verwachten aan eigen nummers. We zijn nog aan het nadenken over een aantal extra’s binnen het concept”, vertelt Jonas Van Geel. “We hebben Barbra Streisand gebeld, maar die heeft ons nog niet teruggebeld”, grapt Jelle. Meteen is de toon gezet tussen beide vrienden. “Dat is inderdaad nog niet het geval, maar als ze terugbelt zou het wel kunnen … duetten zijnnamelijk in op dit moment”, lacht Jonas.

“Het wordt vooral een muzikale avond”, herpakt hij zich snel. “Met waarschijnlijk weinig toeters en bellen. Je mag ook niet vergeten dat het eigenlijk de eerste keer is dat we onze eigen muziek in een theater voor een groot publiek gaan spelen dus wij willen vooral knallen op die avonden. Thema’s en concepten dat is voor later”, legt Jelle uit. “Ik kan je ook wel al zeggen: Jonas staat in voor de look and feel en het gaat schoon zijn.”

Later die dag in Middelkerke spelen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zoals verwacht de sterren van de hemel. Dit belooft alvast voor hun theaterconcerten op 15 of 16 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen!

Jelle en Jonas ook op Liefde voor Muziek LIVE

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel spelen ook op de allereerste ‘Liefde voor Muziek LIVE’ op 25 en 26 september in de Lotto Arena in Antwerpen. In het populaire televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ interpreteren artiesten elkaars liedjes en dat leidt vaak tot een verrassend resultaat. ‘Cleymans & Van Geel’ waren dit voorjaar samen met Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Emma Bale en Bert Ostyn te gast in het programma. In september staan deze topartiesten op het podium in de Lotto Arena. Benieuwd naar wat Jelle en Jonas vinden van ‘Liefde voor Muziek LIVE’?

Meer artikels