Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Brandweerman Sam in Capitole Gent

Brandweerman Sam beleeft heldhaftig avontuur in Capitole Gent

Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden op zaterdag 16 oktober in Capitole Gent en op donderdag 4 november in Trixxo Theater Hasselt!

Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging.

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’.

Knutsel jouw ooglapje!

Wil jij, net als Norbert, ook een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat!

Meet & Greet met Brandweerman Sam

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Afspraak op 16 oktober in Capitole Gent en 4 november in Trixxo Theater Hasselt.

Meer artikels