Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Familiemusical ‘Robin Hood & Ik’ in première in Capitole Gent

Zondag ging onder grote belangstelling de nieuwe familiemusical ‘Robin Hood & ik’ in première. Na afloop was iedereen het eens: ‘Robin Hood & ik’ is een schot in de roos!

In deze eigenzinnige familiemusical neemt Sander Gillis, bekend van Ketnet en MNM, het publiek mee in het verhaal van Robin Hood als de dolkomische Broeder Tuck. Aaron De Veene is de grote held in het verhaal. Hij probeert zijn grote liefde Marian, gespeeld door thuisactrice Lynn Van den Broeck, te bevrijden uit de handen van het slechterikenduo Jan Zonder Land en de Sheriffin Van Nottingham (Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers). Jessy (Charlotte Suijs), de andere heldin van dit verhaal, belandt per ongeluk via het boek in Robins avonturen én speelt een zeer grote rol in de afloop.

“Met ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’ hebben we al enkele jaren een stevige reputatie als het gaat om grappige, hedendaagse sprookjesmusicals. Met ‘Robin Hood & ik’ is het creatieve team er opnieuw in geslaagd een hedendaagse en grappige twist te geven aan een echte klassieker”, klinkt het bij theaterproducent Deep Bridge.

“Met veel woordspelingen en dubbele bodems is ‘Robin Hood & ik’ een superleuke musical geworden, boordevol actie, romantiek en humor. Ideaal voor een onvergetelijke dag uit met het hele gezin.”

‘Robin Hood & Ik’ speelt nog op 23 oktober in Trixxo Theater Hasselt en op 29, 30 en 31 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen.

Meer artikels