Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Legally Blonde

Ianthe Tavernier met Legally Blonde in Antwerpen en Hasselt

Legally Blonde, dé romcom-musical, met Ianthe Tavernier in de hoofdrol, komt eindelijk naar Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

Maar – first things first – onlangs nam de voltallige cast de trailer op van deze musical aan het Vlinderpaleis te Antwerpen. Natuurlijk maken Elle Woods en haar chihuahua op gepaste wijze hun entree aan de rechtbank. De roze limo werd van stal gehaald voor deze gelegenheid. Ianthe Tavernier, Lars Cuynen, Jo Hens, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik en Line Ellegiers arriveerden in stijl. Later op de dag figureerde ook de aanwezige pers in de trailer voor deze musical. Het resultaat wordt binnenkort vrijgegeven.

A love story …

‘Legally Blonde’ vertelt het verhaal van Elle Woods (Ianthe Tavernier). De jonge studente is hopeloos verliefd op haar liefje Warner (Jo Hens). Ze besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan … ook Rechten te gaan studeren!

Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen. Zoals kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen). Zelfs chihuahua Bruiser helpt haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.

Nieuw productiehuis

De musical ‘Legally Blonde’ is een productie van Au Fond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. Drie producenten bundelen hun krachten in dit professionele productiehuis. Samen maken zij muziektheater- en musicalproducties voor een breed publiek. Aan het roer staan Frank Aernout (zakelijk producent), Bart Vandersmissen (uitvoerend producent) en Manu Jacobs (artistiek producent).

Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties. Aan de basis liggen samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan. Gevestigde waarden zullen hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.

Van 10 februari tot en met 13 februari speelt Legally Blonde, deze uitbundig roze komedie in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 18 februari tot en met 20 februari in het Trixxo Theater Hasselt. De cast staat te popelen om het publiek te verwennen met een knaller van een voorstelling.

Meer artikels