Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Metejoor in Antwerpen en Gent

Een meteoor wordt ook wel eens een ‘vallende ster’ genoemd. Maar ‘onze’ Metejoor is een ster die pijlsnel de hoogte in schiet. Met hits als ‘Rendez-Vous’ en ‘1 Op Een Miljoen’ is Metejoor niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. Metejoor lanceerde met ‘Ze Meent Het’ een gloednieuwe single en binnenkort komt zijn zelfgetitelde debuutplaat uit. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is bevestigde hij ook nog eens zijn deelname aan het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Star’s. Joris Van Rossem waagt zich niet enkel aan een performance op de dansvloer, maar staat binnenkort ook te schitteren op het podium, want hij kondigde vorige week een concert aan in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent.

Zaterdag 26 maart 2022 – Stadsschouwburg Antwerpen
Vrijdag 15 april 2022 – Capitole Gent

Meer artikels