Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Nachtwacht stelt nieuw album ‘Zwijgen is Goud’ voor

Vandaag lanceren de helden van Nachtwacht hun tweede album met als titel ‘Zwijgen is Goud’. Dit is ook meteen het titelnummer van de gloednieuwe Nachtwachtfilm ‘Dag van de Bloedmaan’ die vanaf december in de bioscoop te zien is. De nieuwe CD is vanaf vandaag overal verkrijgbaar.

Het zijn drukke tijden voor Nachtwacht want momenteel toeren ze door Vlaanderen met hun nieuwe show ‘Het Vampierenbal’. Op 31 oktober en 1 november staat Nachtwacht op het podium in het Trixxo Theater Hasselt. Vervolgens gaat het op 3 november naar Stadsschouwburg Antwerpen en op 13 november naar Capitole Gent.

Daarnaast volgt eind dit jaar ook de première van hun nieuwe film en nu is er dus een nieuw album. Dat de muziek van Nachtwacht bij de fans in de smaak valt is duidelijk want hun vorige album wist meteen een gouden plaat te veroveren.

Het titelnummer ‘Zwijgen is Goud’ krijgt ook meteen een eigen videoclip, waarin je beelden uit de film kan spotten. De clip gaat vanavond om 17 uur in première.

Nieuwe film voor Nachtwacht

Na het enorme succes van de eerste film “De Poort der Zielen” in 2018 en de tweede film “Het Duistere hart” in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een derde bioscoopfilm: “De dag van de Bloedmaan”. De opnames vonden dit voorjaar plaats. Met gastacteurs Nora Gharib, Guga Baùl en Begir Memeti is de Nachtwacht tijdens deze film alvast in goed gezelschap. De film is vanaf 15 december 2021 te zien in de bioscopen.

Speelkalender Nachtwacht

31.10.2021 Trixxo Theater Hasselt
01.11.2021 Trixxo Theater Hasselt
03.11.2021 Stadsschouwburg Antwerpen
13.11.2021 Capitole Gent

Meer artikels