Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

“Deze vrouwen snappen ook hoe je in het theater werkt”

Over minder dan twee maanden staan Brigitte Kaandorp en Jenny Arean samen op de planken van Capitole Gent (18 mei) en Stadsschouwburg Antwerpen (19 mei). In de voorstelling ‘Gedeelde Smart’ brengen ze de succesnummers uit hun rijke carrières begeleid door een orkest. Maar er is in dit theaterconcert niet enkel ruimte voor muziek, want uiteraard praat Kaandorp ook lustig de nummers aan elkaar met haar kenmerkende vertelstijl. Verwacht een avond vol humor, doorleefde zang, aangrijpende momenten en 100 jaar aan podiumervaring.

In Nederland ging de tour al van start. De reacties zijn unaniem lovend. De Volkskrant gaf zelfs vijf sterren aan deze voorstelling.

“Deze vrouwen snappen ook hoe je in het theater werkt met contrast en dynamiek: uiterst effectief wordt een feestmedley afgewisseld met een aangrijpend liefdeslied, of wordt een geestige tirade van Kaandorp tegen het verkeer in Amsterdam opgevolgd door een ode aan diezelfde stad, uiteraard gezongen door Arean”, aldus De Volkskrant Je leest hier de volledige recensie.

Meer artikels