Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Julia schittert in nieuwe K3 Show

Vandaag stond K3 op het podium van het Trixxo Theater in Hasselt voor de première van hun nieuwe show ‘Kom Erbij!’ Het is de eerste show sinds Julia de groep terug vervolledigde, en dus voor haar de eerste grote K3-show! Op slechts 19-jarige leeftijd spat ze al van het podium. Wat je kan verwachten van de nieuwe show is een mix van nieuwe en oude hits, met vriendschap, humor en veel spektakel.

Julia: “Ik ben enorm blij om aan deze tour te beginnen! Ook een beetje zenuwachtig, want het is natuurlijk de eerste keer dat ik in zo’n grote show mag staan. Maar ik weet zeker dat wanneer ik het publiek vol enthousiaste fans zie zullen mijn zenuwen plaats maken voor plezier! “

Marthe: “Ik kan niet wachten om deze shows in onze nieuwe bezetting als K3 te spelen! Het voelt toch allemaal een beetje spannend en nieuw aan.

Hanne: “Het is eindelijk weer tijd om al onze fans te zien! Het voelt al zo lang geleden. Ik kan niet wachten!”

‘K3 – Kom Erbij’ speelt dit weekend in Trixxo Theater Hasselt. Capitole Gent ontvangt de show op 2, 3, 5, 6 en 7 april. Op 21 en 22 mei gaat het naar Kursaal Oostende om op 26, 27, 28 en 29 mei te eindigen in Stadsschouwburg Antwerpen.

Meer artikels