Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Kabouter Plop eind maart met nieuwe theatershow

Kabouter Plop, al 25 jaar geliefd bij jong en oud, is vanaf eind maart weer live te zien in de nieuwe theatershow ‘Een nieuwe muts voor Plop’. In die 25 jaar is Kabouter Plop uitgegroeid tot een fenomeen in de Benelux. Dat vertaalt zich in duizelingwekkende cijfers. Zo zijn al 275 afleveringen voor televisie gemaakt. Alles samen goed voor 24 uur Plop.

De eerste aflevering werd uitgezonden op 27 augustus 1997. Plop en zijn vrienden speelden al in meer dan 18 shows en maar liefst 10 Kabouter Plop films. De eerste film kwam er in 1999. Meer dan 5 albums van Plop werden uitgebracht en intussen zijn er al miljoenen Plopkoeken verorberd.

En wist je dat… ‘De Kabouterdans’ wekenlang in de Belgische en Nederlandse hitlijsten stond en 4,6 miljoen views op YouTube heeft. ‘De Ganzenpas’ telt er zelfs 12 miljoen! Er zijn verder meer dan 1,5 miljoen boeken verkocht sinds de lancering., meer dan 1 miljoen Plopmutsen zijn in gebruik en sinds 2013 werden de Plopvideo’s op YouTube al meer dan 160 miljoen keer bekeken.

Ook bij de oudere fans blijft Plop razend populair. Denk maar aan zijn Sportpaleis optreden op Moose Bar XXL in 2020. En intussen gaan die fans van het eerste uur zelf met hun kroost naar een Plopshow.

Genoeg redenen dus om opnieuw een feestje te bouwen en de nieuwe Plopshow ‘Een nieuwe muts voor Plop’ te lanceren.

Plopperdeplop! Plop is helemaal de kluts kwijt want zijn mooie muts is zoek! Samen met zijn kaboutervrienden zoekt hij zijn hele melkherberg af. Ze kammen zelfs het hele kabouterbos uit. Maar nee hoor, Plop zijn muts is spoorloos. Klus, Smal, Kwebbel en Felle, het nichtje van Plop, proberen hem tevergeefs te troosten. Gelukkig hebben zijn kaboutervrienden nog een plan…

Speelkalender

ZA 26.03.2022 – Trixxo Theater Hasselt
ZO 24.04.2022 – Stadsschouwburg Antwerpen
ZA 14.05.2022 – Capitole Gent

Meer artikels