Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Ketnet Musical De Finale vandaag in première

Deze middag ging ‘Ketnet Musical: De finale’ in première. Na 7 jaar komt hiermee een einde aan de Ketnet Musical traditie van Studio 100 en Ketnet, waarin heel wat jonge talenten werden ontdekt.

De 22 uitverkoren Ketnetters schitterden naast bekende namen Gloria Monserez en Sean Dhondt. Hoofdrolspelers Imea Denooze en Sebe Buermans speelden de pannen van het dak.

Imea (Fenne): “Toen we vandaag na zo veel maanden voorbereiding samen op het podium stonden, voelde dat echt als een droom die uitkomt.” Sebe (Koning Louis): “Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven. We hebben hier allemaal samen heel hard voor gewerkt. En nu staan we hier. Fantastisch!”

Ketnet Musical: De finale

Met ‘Ketnet Musical’ gingen Studio 100 en Ketnet jarenlang op zoek naar jong musicaltalent. Dat leverde telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkte om de musical in de zalen te brengen.

Na de voorstellingen in Het Proximus Theater in Plopsaland De Panne trekt het gezelschap naar Kursaal Oostende, Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

Meer artikels