Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Metejoor kondigt nieuwe theatertournee aan

Metejoor heeft op een zucht van de aftrap van zijn allereerste – uitverkochte! – theatertournee mooi nieuws. Volgend jaar tekent hij opnieuw present in onder meer Capitole Gent (7 april 2023), Trixxo Theater Hasselt (28 april 2023) en Stadsschouwburg Antwerpen (19 mei).

Met ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ staat Joris Van Rossem aka Metejoor al wekenlang op nummer 1 in de Vlaamse en algemene Ultratop. Het is de zoveelste hit op rij na nummers als ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-Vous’ en ‘Ze Meent Het’. Deze en andere heerlijke meezingers staan gebundeld op zijn zelfgetiteld debuutalbum, dat sinds oktober in de rekken ligt.

Metejoor staat nog maar aan het begin van zijn zangcarrière, maar is niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. Een meteoor wordt ook wel eens een ‘vallende ster’ genoemd, maar ‘onze’ Metejoor is een ster die pijlsnel de hoogte in schiet! Zijn eerste uitgebreide concertreeks was dan ook een enorm succes, meteen goed voor meer dan 13.500 verkochte tickets! Metejoor kondigt daarom een nieuwe tournee in 2023 aan.

Meer artikels