Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Nachtwacht ontvangt Ensor voor film ‘De Dag van de Bloedmaan’

De film ‘Nachtwacht 3: De Dag van de Bloedmaan’ is door filmkijkend Vlaanderen verkozen tot winnaar van de Ensor Box Office Award. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens het Filmfestival in Oostende. De film mocht al 120.000 cinemabezoekers verwelkomen.

Met al 120.000 bezoekers is de derde Nachtwachtfilm dus de populairste Vlaamse film van 2021! De award werd vandaag uitgereikt tijdens het Filmfestival van Oostende.
Na het enorme succes van de eerste film “De Poort der Zielen” in 2018 en de tweede film “Het Duistere Hart” in 2019 kon een derde film natuurlijk niet uitblijven. “De Dag van de Bloedmaan” ging op 11 december 2021 in première. Net zoals in de serie gaan Giovanni Kemper, Céline Verbeeck, Louis Thyssen, Peter Van De Velde en Sven De Ridder terug naar Schemermeer. De gastrollen zijn voor Nora Gharib, Guga Baùl en Saartje Vandendriessche.

Nachtwacht komt met de voorstelling ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Meer artikels