Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Eerste live CD voor K3 met Julia

Op 11 mei verschijnt het eerste live album van K3 met Hanne, Julia en Marthe. De cd werd opgenomen tijdens hun nieuwste show ‘Kom Erbij’. Met meer dan honderdduizend bezoekers en uitverkochte zalen is die allereerste show van Julia, Hanne en Marthe als K3 nu trouwens al een doorslaand succes te noemen.

Op het album vind je medleys van echte K3 klassiekers, zoals ‘Oya lélé’, ‘Hart Verloren’ en ‘Frans Liedje’. En natuurlijk ook hun nieuwste hits zoals ‘Waterval’ en ‘Tjikke Boem’. Het is nog maar de tweede keer dat K3 met een live-album naar buiten komt.

Julia, Hanne en Marthe: “Wij zijn heel blij met dit nieuwe live album. Zo’n plaat is altijd heel speciaal omdat je daarmee dat bijzondere gevoel van een live optreden een beetje bij de mensen thuis kan brengen.”

Nummers op het album:

 1. Straal!
 2. Waterval
 3. Alle Kleuren / Lokolé
 4. Giddy-up-a-gogo
 5. Trouwen / Telepathie / Smoorverliefd
 6. Ushuaia
 7. Superster
 8. Frans liedje / Jij bent mijn Gigi
 9. Tjikke boem
 10. Kusje van de juf / Niet normaal
 11. Niet -verjaardagsfeest / Disco oma / Hart Verloren
 12. Kruisje op een wereldkaart / Wij blijven vrienden / Hippie happy holiday / Oya lélé

Op 5, 6 en 7 april speelt K3 in Capitole Gent en op 26, 27, 28 en 29 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

Meer artikels