Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Aftellen naar PAW Patrol Live!

Geen klus te groot, geen pup te klein! Na het grote succes in 2019, komt de grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! “De Grote Race” terug naar selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Ter voorbereiding zijn de cast en crew nu begonnen met repeteren. Om hun terugkeer te vieren werden zij getrakteerd op een smakelijke taart.

PAW Patrol Live! ‘De Grote Race’ is een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. De show is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de televisieserie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

De grootse voorstelling PAW Patrol Live! ‘De Grote Race’ is een unieke beleving voor kinderen en hun familie.

Speelkalender

ZA 18.06.2022 Capitole Gent
ZO 19.06.2022 Capitole Gent
ZA 09.07.2022 Stadsschouwburg Antwerpen
ZO 10.07.2022 Stadsschouwburg Antwerpen
ZA 27.08.2022 Trixxo Theater Hasselt

Meer artikels