Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Cleymans & Van Geel met nieuwe single én theatertour

Cleymans & Van Geel hebben een gloednieuwe single “We Kunnen Ons Redden”. Het is de eerste single van het gloednieuwe album dat nog voor de zomer zal uitkomen bij CNR Records. Dat nieuwe werk wordt door boezemvrienden Jelle en Jonas voorgesteld tijdens een nieuwe theatertour dit najaar! De ‘We Kunnen Ons Redden’ Theatertour komt naar Trixxo Theater Hasselt (22 oktober 2022), Capitole Gent (29 oktober 2022) en Stadsschouwburg Antwerpen (5 november 2022).

Cleymans & Van Geel’s nieuwe single “We Kunnen Ons Redden” is trouwens uit het leven gegrepen. Jonas maakte onlangs bekend dat zijn relatie na 8 jaar een einde kende. Dat velen met hem troost zullen vinden in de song, staat buiten kijf. Het weldra te verschijnen nieuwe album is de opvolger van het debuutalbum uit 2020 ‘Cleymans & Van Geel’ waarmee het duo op nummer 1 stond in de Ultratop Album Charts.

De ‘We Kunnen Ons Redden’ theatertour belooft een succesvol vervolg te zijn op de 2 uitverkochte shows in de Stadsschouwburg in Antwerpen en uitverkochte clubshow in Het Depot in Leuven in de herfst van 2021.

Meer artikels