Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Dragqueen-sterren Trixie en Katya schitteren in Stadsschouwburg Antwerpen

Op 22 november 2022 staan dragqueen-sterren Trixie Mattel en Katya Zamolodchikova in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Voor de eerste keer ooit gaan zij samen op pad in Europa met hun show ‘Trixie and Katya Live’. Het dynamische dragduo brengt een onvergetelijke show vol theatrale erotiek en hilarische sketches.

Trixie en Katya werden bekend door hun deelname aan de iconische televisieshow ‘RuPaul’s Drag Race’ in 2015. Daarnaast hebben ze samen de populaire YouTube-serie ‘UNHhhh’, die wereldwijd miljoenen mensen weet te bekoren. Sinds twee jaar presenteren de dragqueens ook een podcast, ‘The Bald and the Beautiful’, waarin ze met hun gasten onder andere praten over moderne schoonheid en de culturele grenzen ervan verkennen.

Trixie Mattel is een van de succesvolste dragqueens van het moment. Ze bracht al drie albums uit (‘Two Birds’, ‘One Stone’ en ‘Barbara’), lanceerde haar eigen cosmeticabedrijf (Trixie Cosmetics), haalde via haar videogame-livestreams al meer dan 100.000 dollar op voor tal van goede doelen en organisaties en won het derde seizoen van ‘RuPaul’s Drag Race All Stars’. De afgelopen maanden tourde Trixie met haar soloshow de wereld rond.

Samen met Trixie schreef Katya Zamolodchikova de NY Times Bestseller ‘Trixie and Katya’s Guide To Modern Womanhood’. Ondertussen is ook zij uitgegroeid tot een icoon binnen de dragwereld. In 2020 bracht ze haar eerste EP ‘Vampire Fitness’ uit en onlangs voltooide ze haar wereldwijde theatertour die volledig uitverkocht was. In lijn daarmee kwam Katya met haar eerste tv-standupspecial ‘Help Me I’m Dying’ op de proppen.

In november zijn beide dragqueen-iconen dus samen te zien op het podium in Stadsschouwburg Antwerpen. Deze liveshow will be ‘UNHhhhlike anything you’ve ever witnessed before’ en belooft een ‘once in a lifetime experience’ te worden voor iedere dragfan!

De ticketverkoop start op vrijdag 27 mei om 10 uur.

Meer artikels