Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Dolly Dots voor het eerst in 15 jaar opnieuw in Vlaanderen

Voor het eerst in 15 jaar treden de iconische Dolly Dots weer op in ons land. Zaterdag 8 oktober 2022 ben je in Stadsschouwburg Antwerpen welkom voor een concert van de inmiddels 5-koppige Nederlandse hitformatie. Angéla Kramers, Esther Oosterbeek, Patty Zomer, Anita Heilker en Angela Groothuizen scoorden in Nederland, maar ook in Vlaanderen hits met onder andere ‘Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Do’, ‘Radio’, ‘S.T.O.P.’ en dé ultieme Dolly Dots-klassieker ‘Love Me Just A Little Bit More’.

Begeleid door een liveband zingen de originele Dolly Dots, zonder de inmiddels helaas overleden Ria Brieffies, niet alleen hun grootste hits. Ze vertellen ook de verhalen achter hun immense succes. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze om met hun plotse bekendheid?

Het optreden van 8 oktober kadert in hun succesvolle tournee ‘Sisters on tour’. Voor Vlaanderen is het meteen ook het eerste en laatste concert, want op 14 december eindigt deze succesvolle reünietournee van de Dolly Dots.

Kort gerokt of in short, maar ook met hun typische haarcoupes en oogschaduw, het waren de handelsmerken van de Dolly Dots. “Waar we ook kwamen, het was altijd een krankzinnig circus. Gelukkig hadden we elkaar en maakten we er samen altijd wat van”, lieten ze zich al ontvallen.

Meer artikels