Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Nieuw album voor Cleymans & Van Geel

Wanneer de twee boezemvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel niet op de bühne staan tijdens de spektakelmusical 40-45 of samen met hun full band op een podium tijdens één van hun vele concerten, vind je Jelle terug aan de toog óf op de bovenverdieping van café ‘Den Engel’ in Antwerpen. Terwijl hij er – als voorzitter van zijn eigen biljartclub – de keu krijt en Bollekes drinkt, vind je bourgondiër en levensgenieter Jonas ongetwijfeld op restaurant. Óf de twee nemen het tegen elkaar op tijdens een potje padel. In de tussentijd werkten Jonas en Jelle hard aan hun nieuw muziekalbum ‘We Kunnen Ons Redden’. Het album wordt vandaag – samen met de single ‘Olivia’ – de wereld ingestuurd.

Cleymans en Van Geel gaan een drukke zomer tegemoet. De volgende weken staan ze op het podium van verschillende festivals en de twee treden op 19 augustus ook op in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. In het najaar komen ze naar Trixxo Theater Hasselt (22 oktober), Capitole Gent (29 oktober) en Stadsschouwburg Antwerpen (5 november).

Meer artikels