Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Nieuwe datum voor concert Lindsey Buckingham

Lindsey Buckingham zag zich genoodzaakt zijn Europese tournee uit te stellen omwille van coronabesmettingen bij de band en crew. Ook de Belgische stop, voorzien op 24 mei in Capitole Gent, kon daardoor niet doorgaan zoals gepland. Er werd druk gewerkt aan een nieuwe tourplanning. Vandaag kondigt de wereldberoemde Amerikaanse producer, gitarist en zanger een nieuwe datum in ons land aan. Het concert zal nu plaatsvinden op donderdag 22 september 2022 in Capitole Gent.

Lindsey Buckingham verwierf het superster-statuut als lid van Fleetwood Mac, één van ‘s werelds meest iconische, duurzame en succesvolle bands ooit. Maar ook solo liet hij zich opmerken als een uitzonderlijk creatief meesterbrein en geniaal artiest. Ter gelegenheid van de release van zijn jongste, zelfgetitelde, soloplaat trekt hij samen met zijn band op tournee. Een niet te missen concert van een levende legende!

Meer artikels