Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Camille stelt theatertournee voor

De populariteit van Camille groeit dag na dag. Zeker nu de zangeres deze zomer bijna dagelijks op podia doorheen heel het land staat. Daarnaast speelt ze in november maar liefst 5 keer in een vo-lle-dig uitverkochte Lotto Arena. Alles samen meer dan genoeg redenen om een nieuwe tournee op te zetten. Vandaag kondigt Camille aan een theatertournee te maken met optredens in Kursaal Oostende, Capitole Gent, Trixxo theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

Nieuwe single Camille meest gestreamde nummer in België

‘Geen tranen meer over’, de nieuwste single van Camille, is intussen drie weken uit en valt duidelijk in de smaak. De videoclip werd in geen tijd meer dan een half miljoen keer bekeken op Youtube. Ook op Spotify voert de 21-jarige Camille de hitlijsten aan en blijft ze met voorsprong de meest gestreamde Vlaamse artiest van het moment.

Speelkalender
Op 21 en 22 januari in Capitole Gent
Op 4 en 5 maart in Kursaal Oostende
Op 25 maart in Trixxo Theater Hasselt
Op 13 en 14 mei in Stadsschouwburg Antwerpen

Meer artikels