Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Comedian Matt Castellvi opent voor Alan Carr

Alan Carr, één van de succesvolste Britse hedendaagse comedians, komt voor een korte tour naar Europa. Voor het eerst treedt hij ook op in ons land. Op dinsdag 18 oktober is hij namelijk te gast in Stadsschouwburg Antwerpen. Hij komt trouwens niet alleen op het podium., want hij brengt Matt Castellvi mee.

Matt Castellvi uit Chicago was al gastheer op verschillende comedy festivals over de hele wereld, waaronder het Miami Improv Festival, Big-Little Comedy Festival, Omaha Improv Festival, Chicago Musical Improv Festival, Oslo Improv Festival en Adelaide Fringe Festival.

Hij is resident bij Zanies Laugh Factory Chicago, Comedy Bar, The Comedy Shrine en werd verkozen tot beste stand-up (runner-up) in Chicago in 2019. Momenteel verblijft Matt in Amsterdam als castlid bij Boom Chicago.

Afspraak met Alan Carr en Matt Castellvi op 18 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen.

Meer artikels