Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Geubels met nieuwe show in het theater

Breaking news! Philippe Geubels duikt opnieuw de theaters in. Op een persconferentie deze voormiddag ontvouwde hij zijn theaterplannen. Het is zijn eerste theatershow in vier jaar tijd. Philippe Geubels komt naar Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

Na enkele jaren televisiewerk (Geub, Taboe 2) en een paar ijskoude corona-douches is het dus eindelijk zover, de droogste komiek van de lage landen gaat in bad. En u kan er gezellig mee in kruipen, want naast de badkuip wil Philippe Geubels ook de theaterzalen weer laten vollopen.

Philippe doet wat u van hem verwacht door zijn licht te laten schijnen over te dure foodtrucks, kerstversiering bij begrafenisondernemers en de ontstaansgeschiedenis van de kroket. Maar vanuit zijn veilige bad durft hij ook te mijmeren over wreed verlies en over uw verdriet durven vastpakken, om daarna de kraan van de onzin nog eens wagenwijd open te zetten.

Speelkalender
DO 02.02.2023 – Capitole Gent
VR 03.02.2023 – Capitole Gent
WO 22.02.2023 – Trixxo Theater Hasselt
DO 23.02.2023 – Trixxo Theater Hasselt
VR 28.04.2023 – Stadsschouwburg Antwerpen
ZA 29.04.2023 – Stadsschouwburg Antwerpen
(foto: Andries Schotte)

Meer artikels