Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

The Starlings met intieme theatertournee in Antwerpen, Gent en Hasselt

Nu hun nieuw album ‘Seaside’ uit is, hebben The Starlings opnieuw groot nieuws. Tom Dice en Kato Callebaut – aka The Starlings – spelen dit najaar een intiem theaterconcert in Stadsschouwburg Antwerpen (4 november), Capitole Gent (11 november) en Trixxo Theater Hasselt (25 november). Op het programma hun bekendste nummers afgewisseld met nieuwe songs van het laatste album.

The Starlings laten in januari 2019 voor het eerst van zich horen en presenteren hun eerste single ‘Mine’. Het klikt tussen beide singer-songwriters niet alleen op professioneel vlak, maar ook privé want ze zijn op dat moment al enkele maanden samen. Tom en Kato leggen vervolgens een sterk muzikaal parcours af. Ze schitteren in het voorjaar van 2020 in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM, tot nu toe qua kijkcijfers de meest succesvolle editie van het programma. Met popmuziek die is geworteld in een stevige akoestische onderlaag en steunt op hun harmonieuze samenzang scoren The Starlings onder meer met nummers van André Hazes, K3, Regi en Gene Thomas.

Meteen na het programma – in mei 2020 – verschijnt het debuutalbum ‘Don’t Look Back’. Het album (met o.a. de singles uit de televisieshow Liefde voor Muziek en ‘Die Happy’) staat liefst 44 weken in de Ultratop 200 Album met een tweede plaats als hoogste notering. Op 13 mei werd de opvolger ’Seaside’ gelanceerd, voorafgegaan door de single ‘Gold’. Het is meteen ook de tourtitel van de nieuwe theatertournee.

The Starlings spelen op 4 november in Stadsschouwburg Antwerpen, 11 november in Capitole Gent en op 25 november in Trixxo Theater Hasselt. Leuk weetje: Tom Dice verjaart op 25 november en zal dus zijn verjaardag op het Hasseltse podium vieren.

Meer artikels