Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Turkse zanger en pianist Cem Adrian in Capitole Gent

Turkse zanger en pianist Cem Adrian is één van de populairste Turkse artiesten van dit moment. Adrian is een musicus die zich niet laat beperken door stijlen en regels. Hij omschrijft zichzelf dan ook als ‘vrije muzikant’.

Cem Adrian staat met name bekend om zijn enorme vocale bereik: van een laag bariton tot een zwevend falset. Adrian werkt al sinds 2005 aan zijn muziekcarrière en bracht al 13 albums uit, waarvan het ingetogen ‘Gökyüzümün Yıldızları’ de meest recente is.

In 2022 kwam ook nieuwe single ‘Zincan’ uit, waar Adrian’s vocalen volledig tot hun recht komen. Van een rustige intro tot een helder falset, begeleid met een diepe bas. Vrijdag 21 oktober brengt Cem Adrian zijn nieuwe werk voor een exclusieve show naar Capitole Gent.

 

Meer artikels