Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Verrassende gasten op Liefde voor Muziek Live

De bezoekers van ‘Liefde voor Muziek Live’ gisteren in de Lotto Arena kregen bovenop de al fantastische line-up ook een verrassingsoptreden van The Starlings. Hun komst was een goed bewaard geheim. Kato en Tom hadden trouwens iets te vieren, want gisteren precies een jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje.

“Het is voorbijgevlogen”, aldus Kato in een gesprek met HLN.be. “We hebben veel gedaan waardoor het nog niet zo lang geleden aanvoelt.” “Na één jaar zijn we alleszins nog niet van gedachten veranderd”, voegde Tom al lachend toe.

The Starlings kan je binnenkort aan het werk zien in Stadsschouwburg Antwerpen (4 november), Capitole Gent (11 november) en Trixxo Theater Hasselt (25 november).

Meer artikels