Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Camille speelt hoofdrol in nieuwe muzikale VTM-telenovelle

Elke dag stemmen zo’n 400.000 mensen vroeg op de avond af op het liefdesverhaal van Lisa. De VTM-telenovelle scoort zo een ijzersterk marktaandeel van 41,5% en is vooral bij jonge kijkers erg populair. En hoewel het sprookje van Lisa nog niet is uitverteld, heeft VTM al een opvolger in de steigers staan. De zender bereidt namelijk een gloednieuwe, muzikale telenovelle voor met Camille in de hoofdrol. Die splinternieuwe reeks verschijnt in de loop van 2024 op het scherm.

De telenovelle vertelt het verhaal van een bijzonder talentvol meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek. Het hoofdpersonage uit de telenovelle wordt vertolkt door zangeres, actrice én popsensatie van het moment Camille.

Camille: “De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig. Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

De opnames van de nieuwe telenovelle starten in 2023 en de uitzendingen volgen in 2024 bij VTM, als opvolger van Lisa. De titel van de reeks en de volledige cast, worden later bekendgemaakt.

Voor Camille is te zien in deze nieuwe telenovelle maakt ze in het voorjaar van 2023 nog een theatertournee.

Concertdata Camille

ZA 21.01.2023 Capitole Gent
ZO 22.01.2023 Capitole Gent

ZA 25.03.2023 Trixxo Theater Hasselt
ZO 26.03.2023 Trixxo Theater Hasselt

ZA 13.05.2023 Stadsschouwburg Antwerpen
ZO 14.05.2023 Stadsschouwburg Antwerpen

Meer informatie over Camille in de theaters.

 

Meer artikels