Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Helle ‘Rapunzel’ Vanderheyden met een topcast op het podium

Walter Baele (koning) en Sandrine Van Handenhoven (heks) sluiten aan bij het sprookjes-dreamteam ‘Rapunzel’. Ook Liv Van Aelst, Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers en Saïn Vantomme schitteren in de hoofdcast naast ‘Rapunzel’ Helle Vanderheyden.

In maart en april 2023 trekt musicalproducent Deep Bridge naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent met een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’. Stany Crets schreef een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm. De prachtige muziek is van Ad Van Dijk en Joris van Veldhoven bouwt een heerlijk sprookjesdecors.

Het mag duidelijk zijn, Deep Bridge trekt alle registers open voor dit vijfde sprookje in vijf jaar tijd en dat blijkt ook uit de absolute toppers die vandaag trots worden voorgesteld. Return of ‘The King’ Walter Baele en verrassende ‘heks’ Sandrine Van Handenhoven

De onnavolgbare Walter Baele kruipt opnieuw in de huid van de koning in dit sprookje. Walter zette in 2018 voor Deep Bridge al eens een verbluffende koning (Louis) neer in de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ en krijgt in ‘Rapunzel’, net als toen, Liv Van Aelst naast zich als koningin.

Met in de cast Jasmine Jaspers (prinses), Laurenz Hoorelbeke (prins), Saïn Vantomme (moeder Rapunzel), Jervin Weckx, Florian Avoux, Aaron De Veene en Isabelle Heremans, niets dan vertrouwde en getalenteerde gezichten uit eerdere Deep Bridge-producties. Maar ook een gloednieuw lid vervolledigt dit sprookjes-dreamteam!

Actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven maakt haar opwachting in ‘Rapunzel’ als ‘heks’. Een nieuwe en leuke uitdaging voor Sandrine.

“Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en en passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!”, aldus Sandrine Van Handenhoven.

‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen , Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Aarzel niet om je plaatsje(s) nu al te reserveren, want er wordt nog net niet gev(l)ochten om tickets!

Meer artikels