Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Jim Jefferies in Stadsschouwburg Antwerpen

De Australische comedian Jim Jefferies komt op 18 mei naar Stadsschouwburg Antwerpen. Hij wordt beschouwd als de populairste en meest gerespecteerde comedian van zijn generatie. Jefferies vermaakt publiek over de hele wereld met zijn provocerende comedie.

Jim werd in de zomer van 2019 in Australië gevierd als ‘Stand-Up Comedian of the Year’ op het ‘Just for Laughs Festival’. Eind 2019 startte hij de ‘Oblivious’ tour waarmee hij doorheen heel Europa en Noord-Amerika toerde. Jim’s negende stand up special ‘Intolerant’ kwam vorig jaar uit op Netflix en hij host momenteel zijn eigen podcast ‘I Don’t Know About That’. Bezig bijtje! Binnenkort in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets voor Jim Jefferies vanaf vrijdag 18 november om 10 uur.

 

Meer artikels