Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Metejoor dropt nieuwe single ‘Wat wil je van mij’

Na de meer dan succesvolle single ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle, slaat Metejoor opnieuw de handen in elkaar met een stem uit Nederland. Samen met singer-songwriter Hannah Mae brengt hij vandaag de power song ‘Wat Wil Je Van Mij’ uit. Het nummer beschrijft hoe belangrijk communicatie tussen twee personen is. Eender welke relatie je aangaat, het moet van twee kanten komen. ’Wat Wil Je Van Mij’ is zoals wel meer van Metejoors’ nummers zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen.

Maar er is nog meer nieuws uit het kamp van Metejoor. Hij kondigt vandaag ook een tweede Sportpaleisconcert op vrijdag 3 november aan.

Metejoor: “Ik had al wel het gevoel dat de fans van Metejoor loyaal zijn, maar dit hadden we niet durven dromen. De druk om er nu twee fantastische avonden van te maken wordt alleen maar groter. Maar eerlijk: ik wou dat ik er morgen al aan kon beginnen”. Meer eerst speelt hij dit voorjaar in het theater. 😊

Meer artikels