Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Superster Camille geeft inkijk in haar unieke leven

Het eerste deel van de biopic ‘Ik ben Camille’ ging gisteren in première bij VTM. In de unieke documentaire toont Camille toont de weg naar haar grote droom en geeft ze een unieke inkijk in haar leven. In ‘Ik Ben Camille’ vertelt Camille open en eerlijk over haar leven als superster.

In de eerste aflevering volgen de camera’s haar on the road terwijl ze vier optredens op één dag geeft. Ze duiken achter de schermen bij de opnames en fotoshoot voor haar album SOS en videoclipopnames van Geen Tranen Meer Over.

‘Ik Ben Camille’ volgt de popster ook privé, zoals thuis in ‘hotel mama Isabelle en papa Frederik’. “Mijn gevoel voor styling heb ik van mijn mama gekregen, maar mijn muzikaal talent totáál niet”, lacht Camille. “Ze kan echt geen enkele noot juist zingen. Dat heb ik volledig van mijn papa meegekregen.” Niets mooier dus dan thuis samen muziek te maken…

Camille neemt de kijkers ook mee naar haar oude school in Wevelgem, waar juf Madelief haar opwacht. Wanneer ze de leegstaande woning van haar oma Lut bezoekt, die afgelopen zomer overleed, wordt duidelijk dat de plek nog heel wat emoties oproept.

Het tweede deel van ‘Ik ben Camille’ wordt uitgezonden op zaterdag 19 november om 19.50 uur bij VTM.

Wil je haar live aan het werk zien? Dat kan in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen

Speelkalender

VR 20.01.2023 – Capitole Gent
ZA 21.01.2023 – Capitole Gent
ZO 22.01.2023 – Capitole Gent
ZA 25.03.2023 – Trixxo Theater Hasselt
ZO 26.03.2023 – Trixxo Theater Hasselt
ZA 13.05.2023 – Stadsschouwburg Antwerpen
ZO 14.05.2023 – Stadsschouwburg Antwerpen

 

Meer artikels