Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Viktor, Mauro en Senn worden ‘Charlie Bucket’ in ‘Charlie and the Chocolate Factory’

De cast van de eerste Vlaamse musicalversie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ was al zo goed als helemaal bekend. Er restte wel nog één belangrijke vraag: Wie wordt Charlie?

Van de meer dan 300 kinderen die in april aan het avontuur begonnen, werden onlangs uit de laatste 19 kinderen een keuze gemaakt. Dit gebeurde tijdens de liveshow ‘Meet the Charlies’, die vanaf 8 november op Pickx+ te zien zal zijn. Na leuke groepsnummers en battles werden door een vak- en familiejury de drie jonge sterren gekozen die afwisselend de meest begeerde kinder-/hoofdrol van dit theaterseizoen mogen vertolken.

De 9-jarige Viktor Kryeziu uit Kester (Gooik), de 12-jarige Mauro Degroote uit Deerlijk en de 14-jarige Senn Dauwe uit Zele kregen uiteindelijk het ‘Gouden Ticket’. Zij mogen zich dus opmaken om vanaf 10 december 2022 als Charlie het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt mee te nemen in de knotsgekke wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek.

Onder de laatste 19 kinderen, die stuk voor stuk ijzersterk presteerden tijdens de opnames, ook géén verliezers. De 16 jonge sterren die net naast de hoofdrol grepen, mogen zich namelijk allemaal al zingend en dansend uitleven als de heerlijke Oompa-Loompas.

Dinsdag 8 november om 20.40 uur kan je op Pickx+ genieten van de wervelende liveshow ‘Meet the Charlies’ en uitgebreid kennismaken met al deze jonge sterren!

‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en zal vanaf 12 januari 2023 ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt.

Op de foto v.l.n.r. boven: Nordin De Moor, Stany Crets
onder: Mauro Degroote, Viktor Kryeziu, Senn Dauwe

 

Meer artikels