Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Extra shows ‘Rapunzel’ in Antwerpen, Hasselt en Gent

De aankondiging van een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’ én de bekendmaking van een topcast met onder meer Helle Vanderheyden (foto), Walter Baele en Sandrine Vanhandenhoven zorgen voor een stormloop op de tickets. Daarom krijgt ‘Rapunzel’ nu extensions in de vorm van extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

De familiemusical ‘Rapunzel’ gaat in première op 24 maart in Stadsschouwburg Antwerpen. De bijkomende voorstellingen vinden in Antwerpen plaats tijdens de paasvakantie op 7 en 8 april, in Hasselt op 16 april en Gent op 22 april.

Voordeelactie! Boek tot 8 januari 2023 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau. Voor Golden Seat betaal je de prijs van categorie 1, voor categorie 1 betaal je de prijs van categorie 2, enzovoort.

 

Meer artikels