Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Jo Koy komt naar Stadsschouwburg Antwerpen

Jo Koy keert op 24 april 2023 terug naar Antwerpen. Dit is zijn eerste optreden in België sinds zijn uitverkochte show in 2018.

Als één van de beste comedians van vandaag legde Jo Koy een lange weg af sinds zijn bescheiden start in een koffiebar in Las Vegas waar hij voor het eerst performde. Jo haalt voor zijn herkenbare comedy inspiratie bij zijn bonte familie en bereikt daarmee een ruim publiek. Dit vertaalt zich in uitverkochte arena’s wereldwijd.

Koy kende een knallende start van 2022, met een uitverkochte Climate Pledge Arena (ruim 14000 tickets) in zijn thuisstad Seattle. Hij blijft records breken in enkele van de meest prestigieuze zalen ter wereld, waaronder de Mall of Asia Arena (Manila, PH), The Forum (Los Angeles), Coca-Cola Arena (Dubai), ICC Theatre (Sydney, AU), en Radio City Music Hall (New York City) om er maar enkele te noemen. In november 2022 was Koy voor het eerst headliner in Madison Square Garden op het New York Comedy Festival.

Koy speelde onlangs mee in de film ‘Easter Sunday’, die draait rond een familiebijeenkomst om paaszondag te vieren. De komedie is gebaseerd op de levenservaringen en stand-up comedy van Jo Koy.

Comedy Central en Netflix

Zijn langverwachte 4de Netflix stand-up special ‘Live From The Los Angeles Forum’ kwam wereldwijd uit op 13 september. Deze special is een vervolg op zijn Netflix special uit 2019 ‘Comin’ In Hot’. Koy had al vier succesvolle stand-up specials op Comedy Central en Netflix.

In juni 2020 bracht Jo Koy zijn eerste varieté special uit op Netflix, ‘In His Elements’, waarin Koy humor en beats naar Manila brengt. Hij zet de lokale cultuur in de spotlight in een unieke show met Filipino-Amerikaanse comedians, DJ’s en B-boys.

‘Stand-Up Comedian Of The Year’

In 2021 publiceerde Koy zijn eerste autobiografie, ‘Mixed Plate: Chronicles of an All-American Combo’. De uitzinnige recensies volgden al snel. In zijn grappige en emotionele memoires duikt Koy in de verhalen achter zijn stand-up: de conflicten, het drama en de humor terwijl hij moeite doet om een plek te vinden de entertainmentsector, zijn thuis en de wereld.

In 2019 bereikte Jo Koy de eerste plaats op de Billboard Charts met zijn stand-up comedy album ‘Live From Seattle’, en in 2018 kreeg hij de prestigieuze prijs voor ‘Stand-Up Comedian Of The Year’ op het Just For Laughs Comedy Festival in Montreal.

Jo Koy speelt op 24 april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop voor Jo Koy start op vrijdag 20 januari om 10 uur.

Meer artikels