Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Haal jouw gratis exemplaar in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Musical MAMMA MIA! strikt Nathalie Meskens

Binnen een paar dagen nemen we afscheid van 2023. Maar dat doet musicalproducent Deep Bridge niet zonder nog één keer voor vuurwerk te zorgen! “We kondigen met ongelooflijk veel trots nieuwe namen aan voor ‘MAMMA MIA!’ En dat zijn niet de minste”, klinkt het. Nathalie Meskens, Jan Schepens en Els Dottermans en Dorian Liveyns vullen de cast van deze feelgood musical aan.

Actrice, presentatrice en zangeres Nathalie Meskens zal de rol van de flamboyante Tanya vertolken en treedt daarmee in de voetsporen van Evi Hanssen. Voor de rol van de onstuimige architect Sam pakt men uit met een doorwinterde musicaltopper. Jan Schepens zal de rol van de zelfverzekerde, maar stiekem met veel spijt worstelende mogelijke vader van Sophie op zich nemen.”

Wat Jan Schepens is voor de Belgische musicalwereld, is Els Dottermans voor onze theater-, tv- en filmwereld. Haar cv is eindeloos, maar toch gaapt er nog één gaatje … musical. Els wordt de nieuwe Rosie in ‘MAMMA MIA!’.

Als Sky zien we Dorian Liveyns terug. De sympathieke en getalenteerde musicalacteur pakte in 2022 bij ‘MAMMA MIA’ zijn eerste hoofdrol. Dorian kruipt maar wat graag terug in de huid van Sky.

Vijf jaar na de première keert van de hitmusical ‘MAMMA MIA!’ terug naar onze theaters! We geven alvast mee dat stilzitten tijdens deze voorstelling heel moeilijk is.

‘MAMMA MIA!’, de feelgood musical met de grootste ABBA-hits, is vanaf 22 maart 2025 opnieuw te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en ook voor een allereerste keer in Capitole Gent.

Koop nu je tickets voor MAMMA MIA!

Meer artikels